Grachtenfestival bij de Groene Afslag: Jeff & Conchita

Dans op zaterdag 17 augustus mee met Jeff & Conchita! Dit dynamische duo neemt jong en oud mee naar de wereld van de opzwepende flamenco. Expressieve dans, zand, water en vurig gitaarspel: twee jonge talentvolle kunstenaars dagen elkaar uit in deze energieke familievoorstelling. Vergeet niet je feestelijke kleding aan te trekken: na afloop geeft Conchita een korte workshop flamencodans onder de muzikale leiding van Jeff!

Grachtenfestival
Ieder jaar in augustus vindt tien dagen lang het Grachtenfestival plaats. Hét zomerfestival voor klassieke muziek, jazz en muziek uit andere culturen, waarbij jonge musici van over de hele wereld je verrassen met hun eigen muzikale verhaal. Wie de rising stars wil leren kennen, komt naar het Grachtenfestival! Verleden, heden en toekomst komen samen in eigentijdse combinaties van musici, genres en locaties. Daarbij dient de stad Amsterdam, van oost tot west en van noord tot zuid, als decor. Met meer dan 250 concerten op 90 verschillende locaties.

Dag Van Tot Toelichting
Zaterdag 17 augustus 2019 11:00