Grachtenfestival bij de Botterwerf: Nederlands Saxofoon Octet

Laat je op woensdag 14 augustus om 19:00 en 21:00 uur betoveren door het Canto Ostinato uitgevoerd door het Nederlands Saxofoonoctet! In de Botterwerf op het Nautisch Kwartier te Huizen speelt dit bijzondere ensemble deze unieke versie van Ten Holt's meesterwerk.

Grachtenfestival
Ieder jaar in augustus vindt tien dagen lang het Grachtenfestival plaats. Hét zomerfestival voor klassieke muziek, jazz en muziek uit andere culturen, waarbij jonge musici van over de hele wereld je verrassen met hun eigen muzikale verhaal. Wie de rising stars wil leren kennen, komt naar het Grachtenfestival! Verleden, heden en toekomst komen samen in eigentijdse combinaties van musici, genres en locaties. Daarbij dient de stad Amsterdam, van oost tot west en van noord tot zuid, als decor. Met meer dan 250 concerten op 90 verschillende locaties.

Dag Van Tot Toelichting
Woensdag 14 augustus 2019 19:00