Goois Jazz Festival in Spant! Bussum

Op zaterdag 23 maart vindt de 36e editie van het Goois Jazz Festival plaats in Spant. Ook dit jaar beklimmen vele klinkende namen het grote Bussumse podium. Het Goois Jazz Festival wordt door Spant in nauwe samenwerking met serviceclub Kiwanis Naarden georganiseerd en is met behulp van een groot aantal sponsors tot een prachtige line up gekomen.

Swingend programma op vele podia
Op het Sena Performers podium begint de avond met Peter Beets & the Henk Meutgeert New Jazz Orchestra, een big band met een flinke dosis swing. Gevolgd door Amsterdam Funk Orchestra met gitarist Anton Goudsmit. Deze grootste funkband van Nederland speelt klassieke funk en afrofunk en belooft een feestje van de avond te maken. Shirma Rouse en haar band sluit de avond af met haar gast Wouter Hamel. Zij brengen een tribute aan de vorig jaar overleden Queen of Soul; Aretha Franklin.
Op het MTH accountants & adviseurs podium staan onder andere Mike Boddé, Hermine Deurloo, Jasper van ‘t Hof, Montis, Goudsmit & Directie. Op dit podium treft de bezoeker een mix van luisterjazz, jazzrock en souljazz met vele klassiekers en moderne improvisaties aan.

In het Vorstman Advocaten podium staan verschillende jonge jazz-artiesten op het podium. Onder andere The New York Second, het Floris Kappeyne Trio, maar ook Olivier van Niekerk, Willow Mae en Oak Street een jazzband van zeer jonge Hilversumse musici brengen een unieke muziekbeleving.
Op het Van Poelgeest plein mixen Corné Klein, bekend van Radio 538 en NPO Radio 2, en DJ Duo Sweatshop de hele avond aan elkaar met Soul Sensations en andere muziekgenres en natuurlijk ook met veel enthousiasme.

Kaarten bestellen
Naast een indrukwekkende line up is het Goois Jazz Festival ook bekend om haar gezellige en sfeervolle decor, waar veel Gooise inwoners elkaar ontmoeten. De optredens vinden plaats op verschillende podia van Spant en er zijn loungehoekjes om met een hapje en een drankje te relaxen. Op het plein biedt een foodmarket waar de lekkerste hapjes worden bereid.
Het volledige programma en het bestellen van kaarten is te vinden op https://www.spant.org/voorstellingen/goois-jazz-festival/
De deuren gaan om 18.00 uur open en het programma duurt tot 01.00 uur. Entree is 39,50 per persoon.

Opbrengst naar een goed doel
Het Goois Jazz Festival wordt door Spant en Kiwanis Naarden georganiseerd. Kiwanis Naarden heeft als belangrijkste doelstelling het helpen en ondersteunen van kansarme kinderen in de regio t Gooi. Ook dit jaar gaat een deel van de opbrengst van de kaartverkoop van het Goois Jazz Festival naar verschillende goede doelen om kinderen, die dit nodig hebben, te helpen.

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 39.50

Zaterdag 23 maart 2019 Vanaf 18:00 tot en met 01:00

dr. Abraham Kuyperlaan Model.NdtrcItem.HouseNumber
1402 SB, Bussum