Fotografica Beurs in Hilversum

Tweemaal per jaar wordt de Fotografica beurs in de Dudok Arena georganiseerd. Van 11:00 - 16:00 uur vindt u weer ongeveer 500 meter aan tafels vol met interessante (oude) spullen op het gebied van fotografica in de ruimste zin van het woord, dus niet alleen foto- en filmcamera's, maar ook accessoires, doka artikelen, boeken en foto's.

De Dudok Arena is uitstekend bereikbaar per auto. Parkeren is gratis.
Treinreizigers kunnen reizen naar station Hilversum Sportpark. Dit station ligt op loopafstand van de Dudok Arena.

Dan vindt u weer 500 meter tafels vol met interessante (oude) spullen op het gebied van fotografica in de ruimste zin van het woord, dus niet alleen foto- en filmcamera's, maar ook accessoires, doka artikelen, boeken en foto's.

Opbouw van de beurs is op zondagochtend van 07.30-09.00 uur en bezoekers die lid zijn van Fotografica mogen vanaf 09.00 uur naar binnen op vertoon van de lidmaatschapskaart die zal worden toegezonden.  Niet leden hebben toegang vanaf 11.00 uur, voor een entreeprijs van €6,-. Voor niet-leden is er een 'vroege vogels'-tarief van €20,- waarmee zij ook om 9 uur naar binnen mogen. Ons team taxeert door u meegebrachte objecten belangeloos en vrijblijvend!

Wanneer u een tafel wilt huren (kan ook voor niet-leden) neemt u contact op met de beurscommissie van Fotografica: tel 06-58 732 881 of beursorganisatie@fotografica.nl

Van Tot Toelichting
Gratis toegang   leden vanaf 9.00 uur entree