Feestelijke avond ingebruikname Pierre Palla Concertorgel

De Stichting Pierre Palla Concertorgel organiseert een feestelijke avond rondom het gerestaureerde orgel. Titulair-organist Patrick Hopper laat het orgel in vele klanken en kleuren horen. Diverse stijlen passeren de revue: van Bach tot big band en van ballet tot tango. Een proeverij van wat er allemaal mogelijk is op dit veelzijdige instrument.
Voorafgaand aan dit concert zullen enkele sprekers het woord voeren en zijn er korte optredens van Paul Hartog en Jos Laus. Paul Hartog heeft het orgel in de AVRO-studio vele jaren onderhouden en bespeeld. Jos Laus was de orgeladviseur van het gerestaureerde rijksmonument.
Eindmoment 21.00 uur, daarna is er gelegenheid voor een hapje en een drankje.
NB Voor deze ingebruikname is een gelimiteerd aantal kaarten beschikbaar.

Dinsdag 10 december 2019 vanaf 19:30