Feestelijke aftrap van 2020 bij Galerie Wijdemeren

2020 is niet alleen een nieuw jaar, maar ook het begin van een nieuw decennium. Door galerie Wijdemeren word je uitgenodigd om deze nieuwe periode in te luiden op zondag 26 januari!

Bij deze borrel staat de galerie ook even stil bij het 15-jarig bestaan van de galerie, en brengen ze je op de hoogte van alle nieuwe plannen en mogelijkheden.

Auteur Jan Cees van Duin zal aanwezig zijn om zijn nieuwste boek ‘Klaas Koster, Kunstschilder in het Gooi’ te presenteren. Na deze boekpresentatie vindt de verkoop plaats waarbij je het boek door Jan Cees kunt laten signeren. Zangeres Nadia Kadhim zal de middag opluisteren met sfeervolle live-muziek. Je hebt ruimschoots de tijd om door de galerie te dwalen en te genieten van de speciaal voor de gelegenheid ingerichte expositie.

Uiteraard staat er een heerlijk hapje en drankje voor je klaar. Wanneer je niets wilt missen van het unieke programma doe je er goed aan om tussen 14.00 en 14.30 uur al binnen te lopen. De eerste 50 bezoekers worden verrast met een bijzonder presentje!

Afbeelding: Jan Bakhoven, Carrousel.

Praktische informatie

Zondag 26 januari 2020 Vanaf 14:00 tot en met 17:00