Expositie in de 'Kleine toonzaal'

Op zaterdag 1 juni en zondag 2 juni opent 'de kleine toonzaal' zijn deuren. De kleine toonzaal is een kleine expositieruimte op de Eemlandweg 7 in Huizen. Tijdens de feestelijke opening exposeert Simone Stawicki schilderijen van gemengde techniek met het thema 'Vrouwen' en Giel Clijsters met beelden. De kleine toonzaal toont permanent het werk van Simone Stawicki met elke drie maanden een andere gast exposant.

Van 1 juni t/m 26 augustus is de eerste gast exposant Giel Clijsters, beeldhouwer.
Giel is een echte beeldhouwer die werkt met verschillende steensoorten, waar hij met passie over kan vertellen. Hij weet de schoonheid van de steen en het beeld naar voren te brengen. Hij is iemand die zijn vak echt verstaat en die het ook graag overbrengt. In de kleine toonzaal zijn prachtige beelden te zien van verschillende harde steensoorten. Giel exposeert geregeld in binnen- en buitenland. Zijn sculpturen zijn zeker de moeite waard om te gaan bekijken.

Simone Stawicki toont schilderijen van gemengde techniek met het thema 'Vrouwen'. De werken tonen vrouwen die op hun eigen manier omgaan met het leven en de situaties die op hun pad komen. Veel van de werken zijn kleurrijk waar de acrylverf is aangebracht met een waterpistool aangevuld met pastel en inkt.

De kleine toonzaal van Simone Stawicki is gevestigd op Eemlandweg 7 in Huizen en is geopend elk eerste weekend van de maand van 13.00 uur tot 17.00 uur en op afspraak.
Meer informatie is te vinden op www.dekleinetoonzaal.nl

Praktische informatie

Dag Van Tot Toelichting
Zaterdag 3 augustus 2019 13:00 17:00
Zondag 4 augustus 2019 13:00 17:00

* Ook mogelijk op afspraak

Eemlandweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
1271 KR, Huizen