Expositie 'de late Rembrandt'

In de bibliotheek van Hilversum exposeren deze zomer schilders uit Hilversum en omstreken rond het thema 'de late Rembrandt'. Laat u in het gezellige leescafe verrassen door een kopie van de baadster door Evie Mol en een heuse impressie van de nachtwacht door Andrea van der Glas. Verder vindt U hier olifanten in een glazen kast van Norah Whitmarsh.

Ook Rembrandts' weergaven van Saskia inspireerde drie schilders tot mooi portretwerk. Van een Nederlandse selfie met hoed, tot aan hedendaagse sterren. Van fijnschilderkunst tot impressionistisch werk tijdens deze expositie!

Ineke Gnodde-Bruin presenteert als amateur schilder ook graag haar grootste ontdekking, toen ze het werk van Rembrandt eerder dit jaar bestudeerde in het Rembrandthuis. Wat deze ontdekking was? Kom kijken!
Vanaf 27 juni, in de bibliotheek van Hilversum.

En bedenk, voor alle late Rembrandts, je bent nooit te oud om te beginnen met schilderen! Het werk van Rembrandt is goed bewaard gebleven en wacht op u als amateur schilder om bestudeerd, bewonderd en gekopieerd te worden. Want leren van onze experimentele Hollandse meester is niet eerder zo makkelijk geweest!
Lang leve de schilderkunst!

Aan deze expositie dragen bij: Ineke Gnodde-Bruijn (atelier in het gras) Evie Mol (schilderkunst.nu), Andrea van der Glas, Norah Whitmarsh, Dineke Liefers, Ton Tobi, Ada d'Arnaud, Ingrid Burger Niemeijer, Paula Okkerse en Jan Willem van der Veen.

Praktische informatie

Vanaf Donderdag 27 juni 2019 tot en met Woensdag 7 augustus 2019

Dag Van Tot
Maandag 09:00 20:00
Dinsdag 09:00 20:00
Woensdag 09:00 20:00
Donderdag 09:00 20:00
Vrijdag 09:00 20:00
Zaterdag 11:00 17:00

's-Gravelandseweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
1217 EH, Hilversum