DeMess Naarden; Magali de Frémery & Nicky ten Bosch 'Stamboom'

De nieuwe kindervoorstelling "Stamboom" wordt gespeeld door Magali de Fremery en Nicky ten Bosch. Magali heeft Stamboom geschreven en samen met Nicky de muziek voor alle liedjes gecomponeerd. Een luisterboek van 'Stamboom' met alle liedjes en scènes uit de voorstelling zorgt voor uren nagenieten.

Na de succesvolle muzikale kindervoorstellingen "Kijk eens verder dan je neus lang is!" en "Oh nee, niet weer een boek!" staat de derde voorstelling klaar voor de Nederlandse theaters. De nieuwe kindervoorstelling "Stamboom" wordt gespeeld door Magali de Fremery en Nicky ten Bosch. Magali heeft Stamboom geschreven en samen met Nicky de muziek voor alle liedjes gecomponeerd. Een luisterboek van 'Stamboom' met alle liedjes en scènes uit de voorstelling zorgt voor uren nagenieten.

Stamboom gaat over een jongen en een meisje die op de zolder van hun opa en oma Stam het grote stamboomboek vinden van hun familie. Ze gaan terug in de tijd van hun over-over-over-overgroot opa's en oma's: de Heksentijd, de Pruikentijd, School in 1916, de Riddertijd en de Tweede Wereldoorlog komen allemaal aan bod. De kinderen zien tot hun verbazing stukjes leven van hun voorouders voorbij komen wanneer zij door middel van grote draaibare rolbanners, waar de foto’s van hun familieleden op verschijnen, worden meegenomen naar een andere tijd. Tot slot krijgen de kinderen een kijkje in de toekomst: 2076, als zij zelf opa en oma zullen zijn…

Stamboom is een vrolijke en spannende reis door de tijd met veel humor en live-muziek. Magali en Nicky maken kindervoorstellingen die ontzettend leuk en grappig zijn voor kinderen, maar zeker ook voor vaders & moeders, opa’s & oma’s!

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 7.50

Zondag 10 maart 2019 vanaf 11:00

Adriaan Dortsmanplein Model.NdtrcItem.HouseNumber
1411 RC, Naarden