DeMess Naarden; Kiki Heessels 'Ooit Nooit Nu' 6+

Een humoristische en warme voorstelling over afscheid nemen, pesten, omvallen en weer opveren. Verteltheater voor 6 t/m 106 jaar oud!

Stel je wilt op reis en het is nu of nooit. Dan zit er maar een ding op: alle mooie liedjes, herinneringen, kronkels, verloren voetstappen, bewaarde tranen en verhalen vouw je dubbel, en prop je samen net zolang tot ze in alle laatjes passen die je hebt.

Die zet je dan fijn op wielen en je gaat op pad! Natuurlijk springen de laatjes open waar het publiek bij staat en dan krijg je warmbloedig theater van Kiki Heessels. Over ooit en toen en nu of nooit. Over gestolen herinneringen en wat je nooit meer gaat vergeten. Wat bewaar je en wat neem je mee?

Neem je ouders mee en… vergeet vooral je opa en oma niet want die hebben ook veel herinneringen!! Het uitgangspunt van Kiki Heessels is om met zo min mogelijk middelen maar met veel fantasie, een verhaal te vertellen. De nadruk ligt op muziek en humor. Door haar vlieguren in het cabaret speelt ze makkelijk in op de reacties van kinderen uit de zaal.

Bestaat er een opa en oma dag? Dan zorgen we ervoor dat het 10 februari wordt!
Deze voorstelling gaat over herinneringen. Hoe je ze maakt en meeneemt of weggooit.
Je grootouders hebben er heel veel van dus neem ze mee.

adviezen: Erna Sassen, George Groot en Marc Nochem

Decor: Rogier Willems & Kiki Heessels

Decoruitvoer: Martijn van Oosterom

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 7.50

Zondag 10 februari 2019 vanaf 11:00

Adriaan Dortsmanplein Model.NdtrcItem.HouseNumber
1411 RC, Naarden