DeMess Naarden; En Vrac ‘Op hout gerijpte chansons’

Op zondag 31 maart treedt muzikaal trio En Vrac op in Podium DeMess in Naarden. De term ‘en vrac’ betekent: onverpakt, zonder opsmuk. En dat is precies waar het bij En Vrac om gaat. Dit muzikale trio brengt uitsluitend Nederlandstalig repertoire, maar alleen liedjes die ergens over gaan; nummers met inhoud! Sommige zijn lyrisch, andere literair en sommige (ook) om te lachen.

Programma
Het programma bestaat uit twee delen: vóór de pauze brengt En Vrac behalve eigen nummers, ook een aantal fraaie gedichten die door henzelf op muziek zijn gezet.

Het tweede deel van de voorstelling gaat geheel over Ramses Shaffy. Dankzij het succes van het project ‘Varen met Shaffy’ wordt deze muzikale rondvaart nu ook in de theaters gebracht. Weliswaar ontbreekt hier het zeventiende-eeuwse decor dat Oud Amsterdam heet, maar En Vrac brengt de liedjes met evenveel passie en enthousiasme, en vertelt prachtige verhalen en anekdotes over deze legendarische zanger/dichter en levensgenieter.

En Vrac bestaat uit:
Bas Marée : gitaar en zang
Arie van der Wulp : bas en zang
Minze Koopman : percussie
Fotograaf: Govert de Roos

Praktische informatie

De muzikale middag met En Vrac begint op zondag 31 maart om 15.30 uur. 
Kaarten voor dit concert kosten €17,50 (inclusief drankje in de pauze) en zijn te koop via de website van Podium DeMess Naarden. 

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 17.50 incl. pauzedrankje

Zondag 31 maart 2019 vanaf 15:30

Adriaan Dortsmanplein Model.NdtrcItem.HouseNumber
1411 RC, Naarden