Delicatessenroute door de mooiste Gooise dorpen (33 kilometer)

Smaakvol en puur genieten, dat biedt het Gooi. Op een steenworp afstand van Amsterdam en Utrecht liggen prachtige dorpen in het groen, waar een grote selectie van bijzondere winkels met streekproducten en delicatessen te vinden is. Een mooie fietsroutes langs parken, weilanden, boerderijen en historische dorpen voeren u van het ene naar het andere lekkere adres in Bussum, Naarden, Huizen, Laren en Blaricum.

Naast de ‘vers van het land’ streekproducten zijn er in de loop der tijd nieuwe streekproducten ontwikkeld. Bovendien zijn er de laatste jaren een scala aan winkels gekomen die bijzondere (internationale) delicatessen verkopen. Al dat lekkers wordt gecombineerd in twee fietsroutes die ook nog eens door de prachtige natuur voeren. U kunt de volledige beschrijving van de fietsroutes kopen in onze webshop, bij de VVV's in de regio, bij de plaatselijke boekhandels en bij de fietsverhuurbedrijven.
Een goede startlocatie voor deze route is TOP de Zandzee. Hier kunt u terecht voor de fietsrouteboekjes en het huren van fietsen. Het adres vindt u bij de contactgegevens.Tevens kunt u gratis parkeren op het parkeerterrein van de Zandzee en het station Bussum-Zuid is op loopafstand.

Kijk hier voor het complete overzicht van de routes in de regio Gooi & Vecht op www.routesingooivecht.nl