De Nederlanden, restaurant & boutique hotel

Zin in een fantastische maaltijd in een fijne, ongedwongen sfeer? Dan bent u bij de Nederlanden meer dan welkom!

Patron Cuisinier en Meesterkok Wilco Berends en zijn team zorgen dat het u aan werkelijk niets ontbreekt. Of het nou een fantastische maaltijd is, een heerlijk glas wijn of een goede nachtrust, bij De Nederlanden voelt u zich ongetwijfeld snel thuis.

Bij mooi weer kunt u ook buiten eten op ons terras en zelfs als het wat frisser is, zorgt de overkapping en terrasverwarming voor een genoeglijke sfeer. Laat u verrassen door de bijzondere culinaire creaties uit de met een Michelinster bekroonde keuken. Of het nou voor een taartje Noordzeekrab is, gesmoorde heilbot met saus van champagne en haringkuit of een Simmentaler ossenhaas, hier komt u voor terug!
Mocht u behoefte hebben aan een meer besloten ruimte, dan kunnen wij ook daarin voorzien. Een private dining ruimte is volledig toegerust om uw presentatie, vergadering, lunch of diner te faciliteren.
De Nederlanden beschikt over 11 warm ingerichte hotelkamers, waarvan 4 standaard kamers, 5 luxe kamers, 1 suite en 1 eenpersoons kamers. De kamers zijn voorzien van alle gemakken en enkele kamers zijn gelegen aan de Vechtzijde. Het gehele hotel is rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan. U kunt bij ons gratis parkeren en gratis gebruik maken van het WIFI netwerk.

Wij beschikken over een eigen aanlegsteiger, speciaal gereserveerd voor onze gasten, die in de zomermaanden met de boot bij ons willen aanleggen. Als u bij ons wilt lunchen, dineren of logeren, kunt u de boot voor de deur 'parkeren'.
Bij ons kunt u comfortabele fietsen huren; de Sparta Transport Pick up fietsen. Reserveren is gewenst.
De Vecht is een unieke rivier die zich leent voor prachtige vaartochten, zoals met www.uwsalonboot.nl waarbij u aan onze eigen kade kunt opstappen.
De gemeente Stichtse Vecht leent zich bij uitstek voor een nostalgische of romantische tocht per koets. Voor meer informatie kunt u terecht bij www.stalhouderijdezadelhoff.nl
Kijk op onze website voor meer informatie: www.nederlanden.nl  

Praktische informatie

Classificatie
Classificatie in sterren 1
Faciliteiten (Algemeen)
Roken Volledig rookvrij
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren niet toegestaan
Voorzieningen gehandicapten
Hulphond toegestaan Ja

Dag Van Tot Van Tot
Zondag 12:00 14:00 18:00 21:30
Dinsdag 12:00 14:00 18:00 21:30
Woensdag 12:00 14:00 18:00 21:30
Donderdag 12:00 14:00 18:00 21:30
Vrijdag 12:00 14:00 18:00 21:30
Zaterdag 18:00 21:30