De Groot Uitvaart

Als uitvaartonderneming verzorgen en begeleiden wij begrafenissen en crematies. Tevens geven wij daar, indien door u gewenst, advies over. Op passende wijze nemen wij u veel zorg en werk uit handen.

In situaties waarin u zich wilt richten op het verwerken van een overlijden, brengen wij uw uitvaartwensen in praktijk. Zodat u in alle rust afscheid van uw dierbare kunt nemen. Het realiseren daarvan, zien wij als onze hoofdtaak.

Een vertrouwd adres, een eigentijdse uitstraling
Al drie generaties lang is de familie De Groot actief in de uitvaartbranche. We geven advies en begeleiden begrafenissen en crematieplechtigheden. Sinds 1963 zijn wij gevestigd in de monumentale panden aan de Havenstraat 23-25 in Huizen. Deze panden hebben een karakteristieke uitstraling. Het uitvaartcentrum is aan de binnenzijde ingericht naar de wensen van deze tijd. De panden zijn aan elkaar verbonden door een glazen doorgang, wat tevens de hoofdingang is. De gebruikte kleuren en de inrichting van het uitvaartcentrum zorgen voor een passende en intieme sfeer.

Condoleancebezoeken en afscheidsdiensten
Er is in het uitvaartcentrum ruimte gecreëerd voor condoleancebezoeken en afscheids-, herdenkingsdiensten. De diverse ruimtes zijn berekend op de genoemde dienstverlening, koffietafels en andere cateringmogelijkheden. Daarnaast is het gehele centrum rolstoelvriendelijk en is er in de grote ontvangstruimte een ringleiding aanwezig.

Familiekamers in uitvaartcentrum
In het uitvaartcentrum bevinden zich twee speciale familiekamers. In deze geriefelijke kamers, die een huiselijke sfeer ademen, kan uw dierbare enkele dagen opgebaard liggen. De nabestaanden krijgen een sleutel van de kamer, zodat ze op elk gewenst moment van de dag afscheid kunnen nemen. De kamers zijn zo ingericht dat ook de nabestaanden er voor langere tijd kunnen verblijven.

Praktische informatie

Winkel
Type winkel Dienstverlening