De Dillewijn Ankeveen: Concert met 'Fusebox'

De stoppen slaan door bij de shows van Fusebox! De beste en meest beschamende meezingers komen voorbij, veelal verwerkt in vette medleys. Feest, gekkigheid en bovenal gezelligheid staan centraal.

Als een achtbaan gaan de mannen door alle genres heen; van Backstreet Boys tot Hazes, langs AC/DC richting Nielson, door een looping naar The Beatles. Dat alles nét even origineler en met íets meer ballen dan je gewend bent. Als jij het naar je zin hebt… hebben zij het ook. Fusebox verveelt nooit!

Bultpop is een serie popconcerten, opgedragen aan de helaas te vroeg overleden Ankevener Henk (Bult) Bezemer. Hij was een grote stimulator voor de ontwikkeling van het popgebeuren in Ankeveen.

Aanvang: 16.30 uur (zaal open 16.00 uur)
Beperkt aantal zitplaatsen
Kaarten: € 7,- aan de zaal. Voorverkoop: € 6,- via Het Wapen van Ankeveen.

Na afloop van het concert kunt u in het Wapen van Ankeveen genieten van STEF’S SPECIAL. Kaarten voor dit diner + concert zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Het Wapen van Ankeveen voor € 20,-.

Van Tot Toelichting

Zondag 3 februari 2019 vanaf 16:30