Coronel Entertainment Kartracing Huizen

Coronel = FUN! Jouw uitje, onze passie. Coronel biedt voor ieder wat wils. Vanaf 8 jaar kun je karten, klimmen en lasergamen bij Coronel in Huizen.

Coronel heeft jarenlange ervaring op nationale en internationale circuits. Dit heeft Tim en Tom geïnspireerd tot het ontwerpen van de Spa Francorchamps Kartbaan in Huizen. Deze kartbaan heeft meerdere langzame, maar ook zeer snelle bochten, een tunnel en een fly over! Ook heb je bij Coronel geen last meer van uitlaatgassen, want de karts zijn elektrisch.

Naast Karten beschikt Coronel ook over Lasergamen. Met het Lasergamen schakel je het andere team uit met een vernieuwde high-tech lasergun. Opereer tussen schotten, autowrakken in het duister en ga opzoek naar de tegenstander in een 1.000m2 lasergame arena!

Adventure!
Kom en bezoek het grootste en het meest uitdagende indoor klimpark van Europa. Deze is uitdagingen iedereen aangaan vanaf 8 jaar. Het klimpark beschikt over drie spectaculaire routes en ongeveer 40 hindernissen om je te testen tot je limieten.

De broers Tim & Tom Coronel staan bekend om hun Dakar avonturen. Hier hebben zij dan ook hun inspiratie uitgehaald voor de Dakar Challenge Escape Room. Je hebt 60 minuten de tijd om te ontsnappen en biedt de mogelijkheid om met twee teams tegen elkaar te spelen. Naast de Dakar Challenge Escape Room heeft Coronel ook nog een Trump Tower Escape Room. In deze Escape Room is de uitdaging om te ontdekken wie er achter de Amerikaanse verkiezingen zitten! De Escape Rooms zijn bij uitstek geschikt voor grote groepen en bedrijfsuitjes van 2 tot 8 personen per room.

Praktische informatie

Lidmaatschappen
Lid VVV Ja