Concert in Kerk aan Zee in Muiderberg: Romances en vioolsonates

Violist Mathieu van Bellen en pianist Omri Epstein maken deel uit van het befaamde Busch Trio, maar ook met zijn twee├źn spelen ze de sterren van de hemel.

Een programma uit de tijd van de Romantiek met werk van Robert en Clara Schumann en Johannes Brahms.

Kaarten voor het concert kunt u bestellen op de vernieuwde site www.concertaanzee.com voor € 15,- per stuk. Met de komst van de vernieuwde site is niet alleen het bestellen makkelijker geworden, u kunt nu ook al kaarten voor de volgende 2 concerten van dit seizoen bestellen.
Voorverkoop in Muiderberg bij Verswinkel Frank Oudshoorn, Dorpsstraat 29.
Aan de kassa is de prijs per kaartje €17,50. Koffie en thee in de pauze zijn inbegrepen. Na afloop kunt u onder het genot van een glas wijn van gedachten wisselen met elkaar en de musici.

Zondag 31 maart 2019 vanaf 15:00

Kerkpad Model.NdtrcItem.HouseNumber