Camping Doornenbal Nieuwersluis

Gelegen midden in de polder en nabij het dorpje Nieuwersluis is onze boeren camping een oase van rust midden in de natuur van de Vecht en Plassen.

Als camping zijn wij aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie (SVR). Wij hebben geen speeltoestellen of zwembaden, maar bieden u natuur en de gelegenheid te proeven aan het boerenbuitenleven.

De camping biedt plaats aan 25 kampeereenheden op zeer ruime plaatsen (minimaal 150 m²). Voor iedere plaats is een stroomaansluiting van 6 a beschikbaar.
Het camping terrein bestaat uit 2 parallel gelegen velden. Dit veld word van elkaar gescheiden door het verharde pad.

In tegenstelling tot andere campings wijzen wij u geen plaats toe. Bij aankomst mag u zelf bepalen welke plaats u het meeste aanstaat. Er zijn plaatsen met veel zon, maar ook met bomen die schaduw bieden. U mag ook zelf weten hoe u uw caravan of camper neer wilt zetten. Tenslotte heeft iedereen zijn eigen voorkeur.

De auto's mogen bij de caravan blijven, maar moeten wel binnen de plek geparkeerd worden.

Nieuw zijn de 3 verharde camperplaatsen waar ook de grotere camper met een veilig gevoel kan gaan staan. Ook nieuw is het glasvezelnetwerk waardoor wij over de gehele camping gratiswifi aan kunnen bieden.

Bij ons op de camping zijn bezoekers gratis, u hoeft dus niet te betalen voor u bezoek. ( mits zij niet blijven overnachten).

Ook de kinderen zullen zich niet vervelen. Er zijn verschillende skelters, surfplanken en ander speelgoed aanwezig. In de visrijke sloot naast de camping liggen een aantal surfplanken, kano’s en bootjes die gegarandeerd een hoop waterplezier opleveren. Ook het meerijden in de trekker en het voeren van kalfjes behoort tot de mogelijkheden.

Op het erf lopen meerdere dieren zoals Kippen, poezen en een varken, die graag gevoerd worden en ook van knuffels houden.

Zandpad Model.NdtrcItem.HouseNumber
3631 NL, Nieuwersluis