Brasserie Zonnestraal

Brasserie Zonnestraal is een eigentijdse Brasserie op het Landgoed Zonnestraal waar vroeger het voormalige sanatorium was gevestigd. De brasserie heeft zijn locatie in het prachtige Henri ter Meulen paviljoen.

Brasserie Zonnestraal is een eigentijdse Brasserie op het Landgoed Zonnestraal waar vroeger het voormalige sanatorium was gevestigd. De brasserie heeft zijn locatie in het prachtige Henri ter Meulen paviljoen. Het landgoed is gelegen op de flank van de Utrechtse Heuvelrug, een mooi wandel- en fietsgebied.
De Brasserie kenmerkt zich doordat de kleuren blauw en wit van de gebouwen door getrokken zijn in de Brasserie. De steigerhouten tafels maken het dat de Brasserie er warm en gezellig uit ziet. Een terras waar ruim 60 personen kunnen zitten werkt met mooi weer uitnodigend om buiten te zitten en te genieten van al het moois op het Landgoed. Ook een prachtig gelegenheid om een feest te geven!
Top 10 producten:
- Diverse Panini's
- Club Sandwich
- Stevige Polderbol tonijn
- Forcaccia Zalm
- Meergranen Ciabatta geitenkaas
- Italiaanse Bol met rundercarpaccio
- Diverse soepen
- Geitenkaassalade of Tonijnsalade
- Uitsmijter
- Diverse bittergarnituur
In de Brasserie kunnen in de avonduren vergaderingen plaatsvinden evenals feesten, walking dinners of er kunnen workshops gehouden worden.