Beethoven en Saint-Saëns door Trio Arioso in Jardin d’Hiverre

Op 9 juni 2019 zal in het Bomencentrum te Baarn een concert gegeven worden door het Arioso trio, bestaande uit Kees Hilhorst, viool, Sebastiaan de Rode, cello en Jasper Bon, piano.

Op het programma staan het Pianotrio opus 1 nr. 1 van Ludwig van Beethoven en het pianotrio nr. 1 opus 18 van Camille Saint-Saëns. Het concert wordt gegeven in het prachtige glaspaleis, Jardin d’Hiverre, midden op het landgoed van het Bomencentrum op de Wildenburglaan te Baarn. Dit zeer opmerkelijke, zonnige bouwwerk is ontworpen door Ing. Hans R. Blokzijl. De ontvangst is om 14:30 uur. De gastheer biedt u bij aankomst een welkomsdrankje. Het concert begint om 15 u en is afgelopen rond 16:15. Daarna is er de gelegenheid na te praten met een borrel. De toegang bedraagt € 16,50, kaarten verkrijgbaar aan de zaal vanaf 14:15 uur.

Het Arioso trio werd in 1989 opgericht door Kees Hilhorst en Jasper Bon en gaf vele concerten op podia in Nederland. Daarbij speelden ze met diverse cellisten samen. Sinds kort werken zij met de cellist Sebastiaan de Rode. Alle drie de leden zijn momenteel werkzaam in het Promenadeorkest. Zij hebben enkele hoogtepunten uit de muziekliteratuur op het repertoire staan zoals trio’s van Haydn, Mozart, Beethoven, Brahms en Schubert maar ook enkele onbekende trio’s van de Nederlandse componisten Pijper en Martin.

Van Tot Toelichting

Zondag 2 juni 2019 Vanaf 14:30 tot en met 16:15