B&B Kortenhoefsedijk

Onze gezellige B&B bevindt zich aan de schilderachtige Kortenhoefsedijk in de oude kern van Kortenhoef. In een vrijstaand, landelijk en rustig gelegen gastenverblijf trakteren wij u op een relaxed logies met een lekker ontbijt op een tijdstip dat u zelf bepaalt.

Onze gezellige B&B bevindt zich aan de schilderachtige Kortenhoefsedijk in de oude kern van Kortenhoef. In een vrijstaand, landelijk en rustig gelegen gastenverblijf trakteren wij u op een relaxed logies met een lekker ontbijt op een tijdstip dat u zelf bepaalt. Boven bevinden zich 2 kamers; de Purple Poppy met een 2-persoons bed en de Blue/Green met 2 1-persoons bedden. Beneden is de hal, lounge (met HD-Tv en kabelaansluiting voor internet), badkamer (met douche en dubbele wastafel) en afzonderlijk toilet.

Onze B&B is daarom bijzonder geschikt voor een familie of een stel vrienden. Wij bieden u parkeergelegenheid op een nabij gelegen privéterrein. Schuin tegenover ons bevindt zich tevens een restaurant, gelegen in het fraaie oude rechthuis. Op slechts een paar kilometer vindt u een klein winkelcentrum. Onze B&B heeft een prachtig uitzicht op een aangrenzend natuurgebied (veenplassen, moerasbos en rietland met een rijke flora en fauna) en heeft hiermee een directe vaarverbinding. De nabij gelegen plassen en landelijke omgeving bieden goede mogelijkheden om te wandelen, fietsen, (kano-)varen, zeilen, vissen en schaatsen. Vaarroutes, wandel- en fietspaden leiden door en liggen in de nabijheid van het diverse landschap rond Kortenhoef. Fietsen en een Canadese kano kunt U ook bij ons huren.

Kortenhoef ligt in een veenlandschap, in het midden van de stedendriehoek Amsterdam-Utrecht- Amersfoort en is omgeven door de Loosdrechtse, Ankeveense en Kortenhoefse plassen. Op de nabij gelegen hogere zandgronden rond Hilversum, dat slechts op een steenworp afstand ligt, liggen oude landgoederen, bossen en heidevelden. Het slingerende riviertje de Vecht ligt een paar kilometer verder aan de westzijde. Kortom een uitstekende en gevarieerde uitvalsbasis voor watersporters (varen, zeilen, kanoën, vissen), wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. In de winter is het gebied een paradijs voor schaatsliefhebbers.

Hans & Heather Eschweiler heten U van harte welkom in hun B&B!

Praktische informatie

Voorzieningen gehandicapten
ITS geclassificeerd Nee
Toegankelijk voor gehandicapten Nee
Aangepast voor gehandicapten Nee
Voorzieningen voor blinden en slechtzienden Nee
rolstoel (op aanvraag) beschikbaar Nee
gehandicaptenparkeerplaats Nee
rolstoeltoegankelijk toilet Nee
Rook en Dier-vrij (ivm Cara) ja
Lidmaatschappen
Lid VVV Ja