Een romantische Valentijnsdag beleeft u in Gooi & Vecht

Verras uw grote liefde met een speciaal valentijnsarrangement

Valentijnsdag is de dag van de liefde. Geniet samen met uw geliefde van een van de speciale activiteiten in de Gooi en Vechtstreek. Een diner voor twee bij kaarslicht, een spetterend optreden, concert in een kerk of een stoere activiteit, zoveel mensen zoveel wensen, zoveel mogelijkheden maar allemaal liefdevol voor u samengesteld.

Combineer uw uitjes en u heeft een onvergetelijk(e) avond/weekend

Natuurlijk kunt u genieten van het diner in het Vestinghotel in Naarden, maar wij raden u aan dit te combineren met een bezoek aan het ligconcert in de tegenoverliggende Grote Kerk. En om de avond helemaal in stijl af te sluiten kunt u natuurlijk ook weer heerlijk overnachten in een van de romantische kamers in het hotel..Een wandeling de volgende dag en uw batterij is weer helemaal opgeladen.

Drink na het optreden van Pieter Derks in Singer Laren een romantische Valentijns cocktail bij een van de gezellige restaurants rondom de Brink in Laren of combineer uw Valentijnsdiner met een bezoek aan de Zilveren Camera-tentoonstelling in Museum Hilversum.