Mountainbiken & clinics

In de achtertuin van Amsterdam ligt de Utrechtse Heuvelrug, dit prachtige natuurgebied strekt zich uit vanaf het Gooimeer tot aan Rhenen. MTB-sportief organiseert op de Heuvelrug en in het Gooi, leuke uitdagende mountainbike activiteiten zoals: Clinics, tochten en bedrijfsuitjes.

Jaarlijks organiseert MTB-sportief ook de 100km lange Heuvelrug Challenge, door zijn pracht en uitdagende trails is deze sportieve tocht enorm populair bij mountainbikers in het hele land. De Heuvelrug Challenge, maar ook kleinere tochten zijn bij ons los te boeken.

Verbeter je mountainbike skills, tijdens één van onze leuke clinics met een gecertificeerde instructeur, of huur een mountainbike bij ons en ga zelf op ontdekking in dit mooie natuurgebied. Wat je ook doet, wie je ook bent, wij nemen je graag mee voor een leuk mountainbike avontuur op de prachtige Heuvelrug. 
Voor meer informatie kijk op MTB Sportief.

Hieronder vind je een overzicht van alle clinics in onze regio.

Wil je op eigen gelegenheid touren met de mountainbike? Op de paden van het Goois Natuur Reservaat mag je vrij mountainbiken. In deze video vertelt boswachter John Didderen over mountainbiken en fietsen in de terreinen van GNR en zijn er een aantal mountainbikers aan het woord.