Onze top 10 routes voor de meimaand fietsmaand!

Het is moeilijk kiezen maar uiteindelijk vindt u hier onze Top 10 fietsroutes! Aanraders voor deze meimaand en natuurlijk ook volgende zomermaanden! Verken de mooiste regio van Nederland met één van deze prachtige fietstochten. Eenvoudig te downloaden op uw telefoon. Natuurlijk kunt u de route ook uitprinten! Geniet onderweg van de natuur, de terrassen en al het moois dat Gooi & Vecht u te bieden heeft. Of u nu wilt fietsen langs het water, door de bossen of het boerenland, er is voor elk wat wils.

Fietsverhuur 

Wilt u een fiets huren? Via deze link komt u bij de verhuurbedrijven! Wij raden u aan de fietsen vooraf te reserveren.  

Overnachten

Wilt u overnachten tijdens een van de tochten? Of wilt u een (korte) fietsvakantie? Er zijn meer dan genoeg leuke Bed & Breakfasts en hotels waar u kunt overnachten. Via deze link komt u bij onze aanraders! Vraag vooral uw gastheer of gastvrouw om tips over de regio. Zij helpen u graag!

Routegidsen

Bij één van de VVV-punten kunt u terecht voor een van onze routegidsen. 'Shop till you drop' met de Gooise Vrouwen Shoppingfietsroute, ontdek de Vecht met onze 'Wining & Dining langs de Vecht-route of stippel uw eigen route uit aan de hand van onze knooppuntkaart. Uiteraard zijn deze ook allemaal verkrijgbaar via de webshop.