VVV Partneractiviteiten

Samen de regio optimaal promoten

 

Toerisme Gooi & Vecht verzorgt de VVV activiteiten en overkoepelende toeristische promotie van de regio Gooi & Vecht. Als toeristisch informatiecentrum ontvangen wij in onze 8 VVV punten verspreid over de regio, jaarlijks vele bezoekers. Naast deze website beheren wij 5 lokale VVV websites, zoals www.vvvwijdemeren.nlwww.vvvnaarden.nl www.vvvstichtsevecht.nl en www.vvvhuizen.nl en www.vvvhilversum.nl. Ook hebben wij 8 digitale informatiezuilen geplaatst en brengen vele toeristische informatiebrochures uit.

 

Wilt u zich als toeristisch ondernemer aansluiten bij de VVV?

Wij bieden u aantrekkelijke mogelijkheden om te participeren in overkoepelende marketingactiviteiten gericht op de recreatieve en zakelijke bezoeker van onze regio. Bij deelname participeert u in de marketingactiviteiten die tegelijkertijd uw eigen onderneming presenteren. 

U kunt een omschrijving van de activiteiten in 2017 hier downloaden. De dekking & prijs voor de partnerpakketten blijft ongewijzigd.
In het partnerplan vindt u een uitgebreid overzicht van de verschillende mogelijkheden. Met alleen het basispakket bent u verzekerd van uw eigen uitgebreide omschrijving op de sites. Met het Pluspakket promoten wij uw bedrijf met allerlei extra activiteiten, zoals via onze Social Media. Wilt u de andere voordelen van het Basispakket en het Pluspakket weten?  Uiteraard maken wij graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken. U kunt hiervoor een mail sturen naar marketing@gooivecht.nl

Geplande uitgaven

Voor 2017 staat de heruitgave van de Vergader- en Congresgids in de planning.  In februari gaat de nieuwste uitgave met tips en routes door de regio in de herdruk en in het voorjaar geven wij het eerste deel van Gooi & Vecht, Tuinen, parken en buitenplaatsen uit. Een prachtige brochure met fietsroutes langs - de naam zegt het al - de mooiste tuinen, parken en buitenplaatsen.
 

In het voorjaar en in het najaar verschijnt wederom de Vrijetijdskrant Gooi & Vecht. In deze huis-aan-huis krant vindt u het overzicht van activiteiten en evenementen in de regio aan. Uiteraard is dit bewaarexemplaar ook verkrijgbaar bij de VVV's! Wij bieden partners een aantrekkelijke korting aan op de advertentietarieven. U vindt deze in het overzicht van Partneractiviteiten. De deadline voor aanlevering van uw evenementen (geen advertenties) is 15 januari voor de voorjaarseditie en 15 juni voor de najaarseditie (september t/m januari)

 

10% korting op advertentietarieven

Onze partners krijgen 10% korting op advertentietarieven. Onderstaand vindt u een advertentiemogelijkheden waar u als partner met de korting van kan profiteren.

Promoot uw fietsactiviteiten: Meimaand Fietsmaand

Heuvelrug-magazine

Gedurende het jaar komen en meerdere mogelijkheden tot adverteren. Schrijf u vooral ook in voor onze nieuwsbrief, volg ons op Linkedin en Twitter om op de hoogte te blijven!

 

Direct inschrijven
Al meer dan 120 bedrijven doen mee met de VVV. Schrijf u online in via dit formulier. 

Bestelformulier
Als partner kunt u met korting onze brochures bestellen. Klik hier om het bestelformulier brochures in te vullen.