Roy Donders opent Kermis Laren

woensdag 28 juni 2017

Traditioneel wordt de kermis op zaterdag 1 juli om 13.00 uur geopend door de wethouder van Laren, Tijmen Smit, dit jaar samen met niemand minder dan Roy Donders! Na de opening kan je met Roy op de foto en daarna zijn er uiteraard de traditionele gratis oliebollen voor iedere bezoeker.

Van zaterdag 1 tot en met donderdag 6 juli kunnen de jeugd en volwassenen zich weer volop vermaken tijdens de traditionele zomerkermis. Zes dagen staat het dorp bol van de attracties en activiteiten. Dit jaar zijn er naast veel andere attracties zowel een achtbaan als een reuzenrad present!

Het Europarad telt 40 meter hoogte en van daar uit is het prachtig uitkijken over het dorp. Het reuzenrad staat midden op het kermisterrein. Daaromheen staan veel bekende, maar ook een aantal nieuwe vermakelijkheden. Zo is er het prachtige spookhuis Thriller, dat ook van de buitenzijde een plaatje is. Nieuw is ook de Copacapana-polyp. Deze kermis-klassieker in een geheel nieuwe uitvoering valt op door de vele feestelijke decoraties!

Natuurlijk zijn er de vertrouwde spellen als de kamelenrace, schietsalon, skeeball, lucky cranes en de pusher. Voor de kleinsten zijn er de draaimolen, buggy’s en  de waterballen. Nostalgie is er met de Karimata en de waarzegsters zijn ook weer van de partij. Zes dagen is het dorp omgetoverd in het gezelligste kermisterrein van Nederland!

Opening met MCC en Roy Donders

Zondag 2 juli is het niet alleen kermis maar ook koopzondag in Laren! De meeste winkels zijn geopend tussen 12.00 en 17.00. De kermismis op zondag is een niet meer weg te denken traditie. Aalmoezenier B.E.M. van Welzenes verzorgt ook dit jaar op zondagochtend de feestelijke viering op de botsautobaan. Op dinsdag is er, speciaal voor bewoners van tehuizen en mensen met een prikkelarme kermismiddag: van 16.00-18.00 draaien de attracties met zachte muziek en zonder felle lichten.

Op woensdag komt clown Desalles voor de kinderen. En ook op andere dagen zijn er verrassingen, zoals de familiedag op maandag. Volg de laatste nieuwtjes via de website www.kermislaren.nl EN meldt je aan als vriend op facebook voor speciale acties en aanbiedingen. De speciale huis-aanhuis bezorgde kermiskrant bevat van iedere attractie een kortingsbon om nog goedkoper kermis te vieren. Geen kermiskrant ontvangen? Download de bonnen dan via de website of haal er een op bij een van de grotere winkels.

De Larense kermis mag je niet missen!

Zaterdag 1 juli

13.00 Opening door Roy Donders en muziekvereniging MCC én gratis oliebollen bij de gebakkraam. Like ons op facebook en volg ons voor meer informatie!

Zondag 2 juli

10.30 Kermis-mis (Heilige Mis) op de botsautobaan, voorganger aalmoezenier B. van Welzenes, m.m.v. muziekvereniging Sint Jan.

Koopzondag: winkels open!

Maandag 3 juli

13.00-24.00 Familiedag: overal extra aanbiedingen!

Dinsdag 4 juli

16.00-18.00 Prikkelarme kermis!

Woensdag 5 juli

Clown Desalles is vanaf 14.00 uur op de kermis en verrast kleine en grote mensen met zijn vrolijke acts!

www.kermislaren.nl