Proef de Ongezouten Waarheid !

dinsdag 7 maart 2017

Tijdens de restaurant driedaagse 'Proef de ongezouten waarheid' op 7, 8 en 9 maart serveren toprestaurants in 't Gooi en Amsterdam een fantastisch, zoutbewust menu.

De zoutbewuste restaurant driedaagse ‘Proef de ongezouten waarheid’ is een initiatief van de Nierstichting om samen met deelnemende restaurants een breed publiek te laten proeven dat minder zout eten heel smaakvol is. De Nierstichting hoopt hiermee tevens het publiek bewust te maken, dat je met minder zout eten het risico op (verdere) nierschade vermindert. De deelnemende restaurants bieden ten tijde van de restaurant driedaagse hun gasten een zoutbewust menu aan. De Nierstichting verstrekt de deelnemende restaurants daarbij bepaalde richtlijnen rondom zoutgebruik. Echter, de Nierstichting heeft geen invloed op de totstandkoming, samenstelling en kwaliteit van deze menu’s en is hiervoor dan ook niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk.

Klik voor deelnemende restaurants en reservering op  deze link