Young Masters Jeugd/Koffieconcert in City of Wesopa

Young Masters De Academisten van de Academie van het Concertgebouw orkest seizoen 17-18.

De Academie van het Koninklijk Concertgebouworkest biedt elk seizoen plaats aan enkele, jonge, zeer getalenteerde musici, die deelnemen aan producties terwijl ze worden begeleid door leden van het orkest. Samen, en met orkestleden spelen ze kamermuziekconcerten op diverse locaties. Daarnaast volgen zij lessen, workshops en trainingen.

De orkestacademie heeft sinds zijn oprichting in 2003 al vele succesvolle beroepsmusici afgeleverd. De meesten spelen in beroepsorkesten; maar liefst zeven van hen maken inmiddels deel uit van het Concertgebouworkest. De academisten ontvangen een RCO Academie Certificaat bij het succesvol afronden van het traject.

Als onderdeel van dit traject spelen zij in dit koffieconcert samen met hun mentoren. Dit concert zal iets langer duren dan gebruikelijk.

De RCO Academie heeft sinds zijn oprichting in 2003 al vele succesvolle beroepsmusici afgeleverd.

De 7 academisten zijn: Caspar Horsch, viool / Ana Nedobora Ivanova, viool / Elisa Karen Tavenier, altviool / Clément Peigné, cello / José Moreira, contrabass / Pedro Freire, trompet / Daniel Quiles Cascant, trombone. Zij spelen samen met pianiste Anna Federova.

Programma:

o.a. Saint-Saens Septet en stukken van Piazzolla
De academisten spelen met pianiste Anna Federova.

Van Tot Toelichting

Zondag 22 april 2018vanaf 11:15