Taeje Bôkkesrace in Huizen

Dit jaar organiseert stichting Huizer Botterdagen voor de twaalfde keer de traditionele Taeje Bôkkesrace. Een spectaculaire zeilwedstrijd op het Gooimeer met authentieke botters.

De botters worden bemand door bedrijven en organisaties die hun relaties en/of medewerkers trakteren op een bijzonder leuke dag.Deelnemende bedrijven kunnen per botter twaalf relaties uitnodigen, die -samen met de schipper en z’n maat- strijden om de eerste plaats in het wedstrijdveld. Uiteraard wordt gezorgd voor een voortreffelijke lunch en de nodige spiritualiën.

Doe mee en bezorg uw relaties een topdag

Een dagvullend programma waaraan ook uw organisatie kan deelnemen. Deelname per botter bedraagt slechts € 1.495,00 incl. BTW. U kunt per botter twaalf relaties uitnodigen waarvoor koffie, lunch en drankjes aan boord en een hapje en drankje na afloop zijn inbegrepen. Uiteraard kunt u meerdere botters reserveren.

Op vrijdag 14 september liggen de botters klaar in de Oude Haven van Huizen om u en uw relaties een onvergetelijke dag te bezorgen. Meer informatie treft u in het programma. Wilt u deelnemen? Stuur dan een mail naar; info@huizerbotterdagen.nl of bel 06-43819650, we geven u graag alle informatie.

Belang
Belang regionaal