't Slokje Lentebier Festival Hilversum

Voorjaar! Zon, lekkere muziek, hapjes en lentebieren… Klinkt dit als muziek in je oren, zet dan 7 april maar vast in je agenda, want dan is het Slokje Lentebierfestival in de Biersteeg.

Tijdens dit gezellige festival dat alweer het negende bier event is dat ’t Slokje bier events sinds 2014 organiseert kun je natuurlijk allerlei soorten lentebier proeven. Onder andere bockbier, saisons en weizener staan op het menu. Ontdek en ervaar zelf deze verschillende brouwsels en hun eigen unieke smaak.

Een ‘t Slokje bier event zou niet compleet zijn zonder een aantal smakelijke gerechtjes. Was er eerder al samenwerking met restaurant Puur Smaeck, nu draagt ook Bistro Vos een smakelijk steentje bij. En dat betekent hapjes met een culinair tintje. De chefkoks zorgen voor overheerlijk culinair streetfood.

De avond is pas compleet met goede muziek en ook daar wordt voor gezorgd. Meer hierover volgt.

Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een prachtig begin van de lente. Op 7 april staan de fusten gereed vanaf 16.00 uur. Inschrijven of aanmelden is niet nodig, gewoon langskomen en genieten is genoeg. Consumptiemunten zijn te verkrijgen op het festivalterrein.

Praktische informatie

Zaterdag 7 april 2018 Vanaf 16:00 tot en met 23:00

Biersteeg Model.NdtrcItem.HouseNumber
1211 GC, Hilversum