Sportcentrum de Zandzee

Zwembad, Restaurant, Touchscreen VVV i-punt, Kinderfeestjes

Sportcentrum de Zandzee is een multifunctioneel zwembad met een 25m recreatiebad, een activiteitenbad met duikplanken (3m en 5m) en een wedstrijdbad. Bovendien is er een peuterbad in de stijl van Nijntje, een 60m lange, deels verduisterde glijbaan, een whirlpool en een wildwaterkreek. Genoeg voor een dag lang waterpret. Geen zin om zelf te koken? In de uitgebreide horeca kunt u altijd terecht voor iets lekkers. De Sporthal en het Therapiebad maken het plaatje van het sportcentrum compleet.

Sportcentrum de Zandzee is een multifunctioneel zwembad met een 25m recreatiebad, een activiteitenbad met duikplanken (3m en 5m) en een wedstrijdbad. Bovendien is er een peuterbad in de stijl van Nijntje, een 60m lange, deels verduisterde glijbaan, een whirlpool en een wildwaterkreek. Genoeg voor een dag lang waterpret. Geen zin om zelf te koken? In de uitgebreide horeca kunt u altijd terecht voor iets lekkers. De Sporthal en het Therapiebad maken het plaatje van het sportcentrum compleet. Deze locatie beschikt over een Gooi & Vecht E-oplaadpunt.
Sportcentrum de Zandzee heeft op dit moment geen fietsverhuur!!!

Struikheiweg 14
1406 TK Bussum