Singer Laren: Talent on the move

Codarts Rotterdam/ Holland Dance Festival Werk van internationale topchoreografen door de topdansers van morgen.

Uit de honderden dansers van over de hele wereld die ieder jaar auditie doen bij de dansacademie Codarts Rotterdam – de hotspot voor hedendaagse dans – worden enkele tientallen toptalenten geselecteerd. Holland Dance Festival biedt hen jaarlijks onder de titel ‘Talent On The Move’ een landelijk podium. Tijdens deze tienjarige jubileumeditie ziet u een aantal in Rotterdam klaargestoomde dansbeloftes, die op de drempel staan van een professionele carrière in de internationale danswereld. Hun fonkelnieuwe vakmanschap komt tot uiting in een kleurrijke choreografiecollage, met nieuw, speciaal voor deze dansers gecreëerd werk en bestaand repertoire van internationale topchoreografen, zoals Jirí Kylián, Antonin Comestaz, Joost Vrouenraets en Jarek Cemerek. “Codarts laat heel wat talent tot bloei komen. Sommige dansers zouden nu al niet misstaan bij vooraanstaande dansgezelschappen.” (Theatermaker)
ZIE OOK

Van Tot Toelichting