Siersma Wijnadvies

Siersma Wijnadvies is een wijnspeciaalzaak aan de rand van het Oude Dorp in Huizen. De winkel is gevestigd tussen de oude boerderijen aan de Havenstraat 30. U bent uiteraard van harte welkom in onze winkel om een kijkje te nemen in ons assortiment of voor uitgebreid wijnadvies.

Siersma Wijnadvies is een wijnspeciaalzaak aan de rand van het Oude Dorp in Huizen. De winkel is gevestigd tussen de oude boerderijen aan de Havenstraat 30 (Voor de kenners: dit is precies in de bocht die de Havenstraat maakt vanaf de Oude Vissershaven van Huizen naar de Oude Kerk in het centrum). U bent uiteraard van harte welkom in onze winkel om een kijkje te nemen in ons assortiment of voor uitgebreid wijnadvies.

Assortiment
De wijnen zijn ingedeeld op land van herkomst en druivenras in een prijsklasse tot en met € 10,-. Van rood, wit en rosé tot champagne, port en sherry, het is allemaal te vinden bij Siersma Wijnadvies. Daarnaast heeft de winkel een exclusieve ‘Schatkamer’ met bijzondere wijnen van over hele wereld. Voor elke gelegenheid en smaak bieden hebben wij de passende fles.

Online
Lukt het niet om naar de winkel te komen? Online kunt u ook het gehele assortiment bekijken en bestellen. We verzenden inmiddels wijnen door de gehele Benelux. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor proeverijen, nieuwtjes, onze wekelijkse Blog en Wijnadvies TV

Praktische informatie

Winkel
Type winkel eten en drinken,Slijterij

Dag Van Tot
Dinsdag 10:00 18:00
Woensdag 10:00 18:00
Donderdag 10:00 18:00
Vrijdag 10:00 21:00
Zaterdag 09:30 17:00

Havenstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
1271 AE, Huizen