Restaurant Hotel De Nederlanden

Zin in een fantastische maaltijd in een fijne, ongedwongen sfeer? Dan bent u bij het 4- sterren deluxe Restaurant Hotel De Nederlanden meer dan welkom.

Zin in een fantastische maaltijd in een fijne, ongedwongen sfeer? Dan bent u bij het 4- sterren deluxe Restaurant Hotel De Nederlanden meer dan welkom. Patron Cuisinier Wilco Berends en zijn team zorgen dat het u aan werkelijk niets ontbreekt. Of het nou een fantastische maaltijd is, een heerlijk glas wijn of een goede nachtrust, bij De Nederlanden voelt u zich ongetwijfeld snel thuis. 

Bij mooi weer kunt u ook buiten eten op ons terras en zelfs als het wat frisser is, zorgt de overkapping en terrasverwarming voor een genoeglijke sfeer. Laat u verrassen door de bijzondere culinaire creaties uit de met een Michelinster bekroonde keuken. Of het nou voor een taartje Noordzeekrab is, gesmoorde heilbot met saus van champagne en haringkuit of een Simmentaler ossenhaas, hier komt u voor terug! 
Mocht u behoefte hebben aan een meer besloten ruimte, dan kunnen wij ook daarin voorzien. Twee private dining ruimtes zijn volledig toegerust om uw presentatie, vergadering of diner te faciliteren.
De Nederlanden beschikt over 10 warm ingerichte hotelkamers, waarvan 8 Deluxe kamers en 2 Suites. De kamers zijn voorzien van alle gemakken en enkele kamers zijn gelegen aan de Vechtzijde. Het gehele hotel is rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan
Al onze kamers zijn ruim van opzet en beschikken over alle hedendaagse gemakken. De Deluxe kamer is voorzien van een telefoon, tv, bureau, safe, föhn, draadloos internet, zithoek, badjas en slippers. Op deze luxe, met Mulberry beklede kamer, staat altijd een fles mineraalwater voor u en er ligt vers handfruit klaar.
Onze suites zijn nog ruimer van opzet, beschikken over een extra loungehoek en zijn voorzien van zowel een ligbad als een douche. Onze bruidssuite ‘De Bruidssluier’ heeft uiteraard een jacuzzi en is gelegen aan de Vechtzijde. De andere suite beschikt over een eigen balkon en een leestafel.
Faciliteiten
Restaurant Hotel de Nederlanden beschikt over gratis Wifi.
Als gast kunt u gebruikmaken van onze eigen, gratis parkeerruimte.
Wij beschikken over een eigen aanlegsteiger, speciaal gereserveerd voor onze gasten, die in de zomermaanden met de boot bij ons willen aanleggen. Als u bij ons wilt overnachten, kunt u de boot voor de deur 'parkeren'.
Wilt u een chauffeur of vervoer van of naar de luchthaven, bezoek dan www.a-on.nl voor de tarieven en mogelijkheden.
Bij ons kunt u comfortabele fietsen huren; de Sparta Transport Pick up fietsen. Deze fietsen zijn voorzien van een 'voorlader' die wij kunnen voorzien van een rijk gevulde picknickmand. Reserveren is gewenst.
De Vecht is een unieke rivier die zich leent voor prachtige vaartochten. Desgewenst culinair verzorgd door de specialiteiten van de chef.
De Nederlanden adviseert u de volgende rederijen:
www.uwsalonboot.nl, www.rederijbelle.nl, www.rederijloosdrecht.nl, www.rederijvonk.nl
De gemeente Stichtse Vecht leent zich bij uitstek voor een nostalgische of romantische tocht per koets. Voor meer informatie kunt u terecht bij:www.stalhouderijdezadelhoff.nl
Wilt u de omgeving ontdekken vanuit de lucht? U kunt bij De Nederlanden worden opgehaald voor een enerverende ballonvaart. Kijk hiervoor op: www.ballooningcompany.nl
U kunt ook zelf varen en de waterrijke omgeving ontdekken: www.ottenhome.nl

Praktische informatie

Classificatie
Classificatie in sterren 1
Faciliteiten (Algemeen)
Roken Volledig rookvrij
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren niet toegestaan
Voorzieningen gehandicapten
Hulphond toegestaan Ja

Dag Van Tot Van Tot
Zondag 12:00 14:00 18:00 21:30
Dinsdag 12:00 14:00 18:00 21:30
Woensdag 12:00 14:00 18:00 21:30
Donderdag 12:00 14:00 18:00 21:30
Vrijdag 12:00 14:00 18:00 21:30
Zaterdag 18:00 21:30

Duinkerken Model.NdtrcItem.HouseNumber
3633 EM, Vreeland