Pitti Donna damesmode

We hebben een zeer uitgebreide collectie en omdat alles op kleur hangt is het voor de klanten overzichtelijk. Pitti Donna bestaat uit verschillende leuke merken die perfect met elkaar te mixen zijn, daardoor crieƫer je altijd een unieke match!

Bij Pitti Donna kunt u heerlijk winkelen en bij binnenkomst valt het meteen op dat er een ongedwongen sfeer hangt.

We hebben een zeer uitgebreide collectie en omdat alles op kleur hangt is het voor de klanten overzichtelijk. Pitti Donna bestaat uit verschillende leuke merken die perfect met elkaar te mixen zijn, daardoor crieëer je altijd een unieke match!

Kwaliteit, betaalbaarheid en goede service staat bij ons hoog in het vaandel en wij zijn er van overtuigd dat ons Pitti Donna team er in slaagt samen met u de leukste outfits uit te kiezen die bij u past.

Onze formule "shabby chique" is al vanaf onze opening in 1990 nog steeds een groot succes. Wij verkopen kleding vanaf maat 34 of small tot maat 46 of XXl. Naast kleding verkopen we ook schoenen vanaf maat 36 tot 42 en accessoires.

Onze merken zijn: Sandwich, Expresso, Esprit, Mac, Nickjean, Transfer, Zilch, Sust/Intwo en Tamaris schoenen.

Er is voldoende parkeergelegenheid voor en rond het winkelgebied. U kunt betalen met munt, pin yellobrick en parkmobile. Ook kunt u gratis parkeren in diverse zijstraten van de Gijsbrecht.

Ons motto is:
Laat zien wie je bent, schoonheid heeft niets te maken met je maat of leeftijd maar met je uitstraling!

Winkel
Type winkel dameskleding