Muiderslotloop 2018

De Muiderslotloop is een prestatieloop over 10 kilometer en is een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door de Muiderijsclub. Traditioneel wordt de Muideslotloop de eerste vrijdag(avond) in september gelopen.

De inschrijving is op de binnenplaats van het Muiderslot vanaf 18:15. De start en finish zijn op het terrein, voor de muren van het Muiderslot.
Gelegenheid tot omkleden is binnen in de taveerne. Er is echter geen gelegenheid om te douchen na afloop.

Het parcours gaat via het oude stadsdeel van Muiden, langs de Naardertrekvaart naar het buurtschap Hakkelaarsbrug en vanuit daar richting Muiderberg. Via de kerk aan zee in Muiderberg voert het parcours u gedeeltelijk langs de oude Zeedijk en door de schilderachtige Noordoostpolder terug naar de finish voor het Muiderslot.

De deelnemers aan de prestatieloop worden onderverdeeld in drie categorieën:
* Heren tot en met de leeftijd van 44 jaar
* Heren veteranen vanaf de leeftijd van 45 jaar
* Dames alle leeftijden

Tevens kan het parcours door wandelaars worden gelopen.
Starttijden:
* Deelnemers prestatieloop : 19:15 uur