Le Fournil de Sébastien

In bakkerij Le Fournil de Sébastien wordt uitsluitend Frans brood en banket gemaakt. Ik gebruik geen kunstmatige toevoegingen (broodvet, broodverbeteraar, suikers, conserveermiddel etc.) en al het brood is gemaakt met vloeibaar desem. Door het lange rijsproces en het bakken in een steenoven, krijgt het brood een zachte aromatische binnenkant en een knapperige korst. Mijn producten zijn mijn eigen creaties, ik gebruik geen mixen en het woord afbakken ken ik niet.

In bakkerij Le Fournil de Sébastien wordt uitsluitend Frans brood en banket gemaakt. Ik gebruik geen kunstmatige toevoegingen (broodvet, broodverbeteraar, suikers, conserveermiddel etc.) en al het brood is gemaakt met vloeibaar desem. Door het lange rijsproces en het bakken in een steenoven, krijgt het brood een zachte aromatische binnenkant en een knapperige korst. Mijn producten zijn mijn eigen creaties, ik gebruik geen mixen en het woord afbakken ken ik niet. Het doet me plezier te zien dat mijn producten geliefd zijn bij zowel mijn Franse als mijn Nederlandse klanten. Vanuit mijn winkel kijk je zo de bakkerij in. Mijn producten zijn alleen in onze winkel te krijgen, wij werken niet voor andere bedrijven (winkels, restaurants, cateraars etc).

À bientôt !

Praktische informatie

Gijsbrecht van Amstelstr Model.NdtrcItem.HouseNumber
1214 AW, Hilversum