Kiki Schippers 'Waar' (try-out) in DeMess Naarden

Eigenwijs, ontwapenend, kwetsbaar en fel: met haar liedjes verovert Kiki Schippers ieder publiek. Maar Kiki wilt altijd meer.

Waar houdt het op? Ze won overtuigend de Publieks- en de Persoonlijkheidsprijs bij Cameretten, NRC zag een 'Intrigerend talent, verrassend en veelzijdig' en De Telegraaf vond Wie Kijkt? een ‘veelbelovend debuut’.
Tweemaal werd een lied uit haar debuutvoorstelling ‘Wie Kijkt?’ genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied van het seizoen en in haar vlijmscherpe wekelijkse actuele bijdrages in de media is ze nietsontziend. Maar waar is ze naar op zoek? Het allermooiste lied, de treffendste metafoor, het grappigste verhaal, of gewoon de waarheid? Wat is er eigenlijk zeker aan deze avond? En waarom zou je überhaupt stelling nemen en jezelf vastleggen? Waar positioneer je jezelf? Kiki zweeft een beetje boven het maaiveld. En dat willen we graag zo houden.
De pers over Wie Kijkt? 'Intrigerend talent, verrassend en veelzijdig (…) weet te verrassen met onverwachtse wendingen.’**** NRC ‘Veelbelovend debuut (…) Ook het prachtige Erik wil een meisje zijn en het nummer Guus, waarmee ze het publiek totaal op het verkeerde been zet, imponeren.’***,5 De Telegraaf 'Liedjes schrijven en zingen, dát kun je aan Schippers overlaten' **** Theaterkrant ‘Ontwapenende zoektocht naar vrijheid (…) Ze is niet bang en toont lef, moeiteloos springt ze van haar persoonlijke wereld naar het grotere plaatje.’ **** Cabaret.nl

Praktische informatie

Zaterdag 24 februari 2018 Vanaf 20:30 tot 22:30

Adriaan Dortsmanplein Model.NdtrcItem.HouseNumber
1411 RC, Naarden