Jachthaven Kortenhoef B.V.

Jachthaven Kortenhoef, een prachtige haven midden in het natuurgebied met diverse uitvaarmogelijkheden, in een zucht bent u op b.v. de Vecht, de Kortenhoefse en Loosdrechtse plassen. Al onze ligplaatsen zijn prachtig gelegen in een mooi natuurgebied met vele gras en groen stroken. De jachthavens zijn prachtig onderhouden en bieden u alle voorzieningen die nodig zijn om optimaal te genieten van uw boot.

Jachthaven Kortenhoef, een prachtige haven midden in het natuurgebied met diverse uitvaarmogelijkheden, in een zucht bent u op b.v. de Vecht, de Kortenhoefse en Loosdrechtse plassen.
Al onze ligplaatsen zijn prachtig gelegen in een mooi natuurgebied met vele gras en groen stroken. De jachthavens zijn prachtig onderhouden en bieden u alle voorzieningen die nodig zijn om optimaal te genieten van uw boot.
De vele voordelen die wij u bieden zijn:
Grote hoofdsteigers.
Brede zijsteigers voor elke ligplaats.
Goede hygienische en sanitaire voorzieningen zijn aanwezig.
Mogelijkheid tot het hebben van stroompunten.
Drinkwatertappunten.
Bagagewagens.
Voldoende afgesloten parkeergelegenheid.
Informatieborden.
En misschien wel het belangrijkste punt, een gezellige entourage waar u zich thuis voelt !! Verder is onze haven voorzien van een flinke botenkraan, bieden wij de mogelijkheid tot het stallen van uw boot in de winter (zowel kantstalling als loodsstalling) en hebben wij overdekte ligplaatsen voor als u uw boot extra wilt verwennen. Tevens kunt u terecht voor een lunch, een drankje of een uitgebreid diner in het naastgelegen restaurant De Sloep.
Ook mobiel bereikbaar: 06-13628119

Praktische informatie

Lidmaatschappen
Lid VVV Ja
Fietsverhuur
Oplaadpunt elek. fiets Ja

Moleneind Model.NdtrcItem.HouseNumber
1241 NE, Kortenhoef