Interboat

Overige winkels

Weet u iets leukers te verzinnen dan samen met het gezin, vrienden of familieleden uren- of zelfs dagenlang ongestoord dwars door de prachtige Nederlandse watersportgebieden te varen? Het bezit van een eigen boot biedt meer dan alleen de vrijheid om uw eigen koers te bepalen. Aan boord van uw eigen boot ervaart u elke keer weer dat het leven de moeite waard is. Het is deze gedachte die alle medewerkers van Interboat elke dag opnieuw inspireert en passioneert om volgens de regels van Oudhollands vakmanschap op de eigen werf karakteristieke sloepen en luxueuze cruisers te bouwen.

Weet u iets leukers te verzinnen dan samen met het gezin, vrienden of familieleden  uren- of zelfs dagenlang ongestoord dwars door de prachtige Nederlandse watersportgebieden te varen?

Wanneer?

Dag Van Tot