HoliBody

Overige winkels, Lichaamsverzorging/Gezondheid

HoliBody is opgericht door Angela Hoogendoorn en ontstaan vanuit een passie voor Yoga, Pilates en gezond leven en dit te willen delen met anderen. Met het idee dat ├ęchte gezondheid alleen op een holistische wijze bereikt kan worden. Dit betekent aandacht voor je fysieke, mentale en emotionele welzijn.

HoliBody is opgericht door Angela Hoogendoorn en ontstaan vanuit een passie voor Yoga, Pilates en gezond leven en dit te willen delen met anderen. Met het idee dat échte gezondheid alleen op een holistische wijze bereikt kan worden. Dit betekent aandacht voor je fysieke, mentale en emotionele welzijn. Veel yogastudio’s bieden wel verschillende lessen en stijlen aan, maar zelden is er ook aandacht voor andere aspecten van gezondheid zoals voeding. Bij HoliBody kijken we naar het geheel en werken we samen aan je gezondheid (en geluk!) door voeding, inspanning én ontspanning.

Bij HoliBody staat persoonlijke aandacht voorop. Dat merk je al als je in de warme en gezellige studio binnenkomt. Wil je wat eerder komen of juist na de les nog even blijven? Geen probleem! Maak het jezelf gemakkelijk in de sfeervolle huiskamer met een kopje thee en een tijdschrift.

HoliBody biedt 2 concepten aan om jouw optimale gezondheid te bereiken; lid worden van de studio of personal training.

Als je lid wordt van HoliBody kan je zeven dagen per week diverse groepslessen volgen. Je kan hierbij kiezen voor een onbeperkt abonnement (aanbevolen!) of voor 1 x per week. Niet alleen kun je dan wekelijks de les(sen) van je keuze volgen, je krijgt ook toegang tot de exclusieve online ledenomgeving met onder meer online lessen, voedingsadviezen en recepten. Daarnaast worden er regelmatig masterclasses gegeven (gratis voor leden met onbeperkt abonnement) en kun je met korting naar de aangeboden workshops en events.

Wil je liever een op maat gemaakt programma wat volledig aansluit bij jouw doelstellingen (zoals afvallen, meer energie of fitter worden)? Dan is personal training bij HoliBody iets voor jou! In tien weken gaan we aan de slag met een voor jou op maat gemaakt voedingsadvies en bewegingspatroon. Hierbij kijken we naar jouw gezondheid als geheel. Om zo jouw optimale fysieke, mentale én emotionele gezondheid te bereiken. Tijdens je personal trainingstraject krijg je ook toegang tot de online ledenomgeving en korting op workshops en masterclasses.

Wil je persoonlijk advies over wat het beste bij jouw wensen en doelen aansluit? Neem dan contact met me op, ik help je graag!

HoliBody

Gijsbrecht van Amstelstr 244 A