Hillywood Tour Hilversum

De Hillywood Tour opent deuren die voorheen altijd gesloten bleven. Goed geïnformeerde gidsen nemen je in een treintje mee voor een rondleiding over het Media Park, door studio’s en het rekwisietendepot.

In Hillywood gebeurt altijd wel wat: BN'ers lopen hier zomaar in het wild en duizenden talenten doen hier audities voor The Voice of Holland. Niet alleen is het Media Park het grootste in zijn soort in Europa, het is ook een plek met een bijzonder rijke historie. De Walk of Fame, de wereld van de televisie, de enthousiaste gidsen van de Hillywood Tour vertellen je er alles over! Bovendien mag je even rondsnuffelen in het enorme rekwisietendepot waar niets is wat het op televisie lijkt... Neem in het depot bijvoorbeeld plaats op de echte Voice of Holland-stoelen! Of ben jij de nieuwe Albert Verlinde? Ga maar vast zitten achter de desk van RTL Boulevard, want we gaan bijna live.

Vanaf 20 februari neem je ook een kijkje op de set van Peptalk, het populaire programma van Jack van Gelder op Ziggo Sports.

Het programma is afhankelijk van het seizoen en activiteit en kan derhalve per dag en per tour verschillen.

Praktische informatie

Prijs
toelichting prijs Hillywood Tour (vanaf 13 jaar) € 14,50 Hillywood Tour (kinderen 4 jaar t/m 12) € 9,50 Hillywood Tour plus Beeld en Geluid (vanaf 13 jaar) € 29,50 Hillywood Tour plus Beeld en Geluid (kinderen 4 t/m 12 jaar) € 17,50

Sumatralaan Model.NdtrcItem.HouseNumber
1217 GP, Hilversum