Gooise Fietsverhuur.nl

Gooise Fietsverhuur bezorgt uw fietsen op locatie. Bijvoorbeeld op uw bed en breakfast adres, uw hotel, etc. tegen geringe extra kosten. De fietsen staan voor u klaar wanneer u arriveert zonder extra 'gedoe'.

FIETSVERHUUR

'Het Gooi' is een fietsgebied bij uitstek! Er is een 'knooppunten netwerk' waarmee u uw eigen route samenstellen. U komt langs de mooiste plekjes. (op de verhuur pagina staat een link naar een interactieve fietsrouteplanner) Er is veel natuur, water, historie, terrasjes, etc. Stel u krijgt bezoek en wilt er een actieve dag van maken, er is genoeg te doen en te beleven! Wij leveren u graag de benodigde fietsen! Onze huurfietsen zijn maximaal 2 jaar oud en worden zorgvuldig onderhouden.  De fietsen hebben Shimano Nexus 3 of 7 versnellingen en rollerbrakes (handremmen).

ONDERDELEN & ACCESSOIRES

FIETSSERVICEAANHUIS.NL voorziet in al uw wensen. Kinderzitjes, tassen, manden, transportdragers, gelzadels, etc. Alles verkrijgbaar voor scherpe prijzen. Wij geven deskundig advies en helpen u graag bij het maken van een verstandige keuze! Verhuur van kinderzitjes etc. graag bij boeking opgeven. 

REPARATIE & ONDERHOUD

In een tot werkplaats omgebouwde vrachtwagen worden de werkzaamheden aan uw fiets(en) op locatie uitgevoerd. Bij u thuis voor de deur, op uw werk, op de camping, etc. In de mobiele werkplaats is een uitgebreide voorraad onderdelen en accessoires aanwezig. Hiermee kunnen de meeste problemen aan alle merken en type's fietsen direct worden verholpen. Dus..., geen gesleep meer met een fiets, of de kofferbak van uw auto beschadigen, gewoon de fietsenmaker bellen en hij komt NAAR Ú TOE!

VERKOOP VAN NIEUWE FIETSEN

Ook voor een nieuwe fiets kunt u bij ons terecht. Fietsen voor volwassenen en kinderfietsen zijn er in vele soorten en maten. Bij aanschaf van een nieuwe fiets wordt deze zorgvuldig rijklaar gemaakt én krijgt u er bovendien een gratis eerste service beurt bij! Fietsroutegidsen VVV Gooi & Vecht verkrijgbaar.

Open: di t/m vr 9 – 17 uur.

Fietsen kunnen, op afspraak, worden afgehaald en teruggebracht in Huizen. Tegen meerprijs ook bezorging fietsen op locatie.

Praktische informatie

Voorzieningen gehandicapten
ITS geclassificeerd Nee
Toelichting toegankelijkheid Gooise Fietsverhuur heeft een aantal tandems in de verhuur. Geen aangepaste fietsen voor mindervaliden.

Trompstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
1271 SZ, Huizen