Fotografica Beurs in Hilversum

Beurs, Varia

Tweemaal per jaar organiseren wij een Fotografica beurs. Dan vindt u weer ongeveer 250 tafels vol met interessante (oude) spullen op het gebied van fotografica in de ruimste zin van het woord, dus niet alleen foto- en filmcamera's, maar ook accessoires, doka artikelen, boeken en foto's.

De Dudok Arena is uitstekend bereikbaar per auto. Parkeren is gratis.

Treinreizigers kunnen reizen naar station Hilversum Sportpark. Dit station ligt op loopafstand van de Dudok Arena. Het adres is: Dudok Arena, Arena 303 te Hilversum.

Opbouw van de beurs is op zondagochtend van 07.30-09.00 uur en bezoekers die lid zijn van Fotografica mogen vanaf 09.00 uur naar binnen op vertoon van de lidmaatschapskaart die zal worden toegezonden. U kunt tevens een introducé meebrengen. Deze introducé betaalt € 1,50. Niet leden hebben toegang vanaf 11.00 uur, voor een entreeprijs van € 5. Vanaf 16.00 uur mogen tafelhouders gaan inpakken. Wij verzoeken hen nog eens dringend om dat niet eerder dan 16.00 uur te doen; dat is niet netjes ten aanzien van de bezoekers die zo rond 3 uur in de middag nog binnenkomen. Ons team taxeert door u meegebrachte objecten belangeloos en vrijblijvend!

Bovendien zullen er op onze Fotografica beurzen weer demonstraties te zien zijn van oude fototechnieken. Deelnemers aan vorige beurzen van Fotografica ontvangen een uitnodiging voor deze beurs. Hebt u geen uitnodiging ontvangen maar wilt u toch een tafel huren op de beurs (alleen voor leden) dan kan dat door het overmaken van €. 35,- per tafel (200 x 80 cm) op bankrekening NL76INGB0002529867 ( eventueel BIC INGBNL2A) t.n.v. Fotografica te Breda, onder vermelding van uw lidmaatschapsnummer .
Voor meer informatie en speciale wensen kunt u terecht bij de beurscommissie tel +31 (0)658 732 881 of beursorganisatie@fotografica.nl .

Wanneer?

Zondag 11 maart 2018
Vanaf 09:00 tot en met 17:00

Toegangsprijzen