Expositie ‘Markante Laarders’ in Brinkhuis Laren

Varia, Tentoonstelling

Van 1 november tot en met 9 december is er een nieuwe foto-expositie in de (h)Artgalerij van het Brinkhuis in Laren. Yvonne Verburg en Ineke Vaasen maakten met hun camera’s portretten van vijftien enthousiaste inwoners onder de naam Y&I Pictures.

Deze ‘markante’ inwoners hebben een bijzondere staat van dienst met een kleine of grote bijdrage aan de Larense gemeenschap en verdienen het om in het zonnetje gezet te worden.

Wie zijn deze markante Laarders dan wel en wat doen ze? Dat kunt u aan de hand van de foto’s terugzien, want Yvonne en Ineke hebben deze bijzondere inwoners in hun eigen omgeving samen met hun passie, liefde of hobby, en met een florale toevoeging op camera vastgelegd.

De naam Y&I Pictures refereert aan de initialen van de fotografen Yvonne en Ineke. Deze naam heeft een tweede betekenis You & I. Samen sterk!
Om een indruk te krijgen wat zich achter de schermen heeft afgespeeld tijdens het fotograferen van deze portretten, is er ook een boekje samengesteld.
Ineke en Yvonne leerden elkaar door het Brinkhuis kennen. Beiden zijn daar als vrijwilliger gaan werken en daar ontdekten zij hun gezamenlijke passie: het fotograferen. Hier ontstond het plan om samen Laarders te gaan fotograferen, niet alleen om een portret te maken, maar ook om er iets aan toe te voegen met bloemen.

“Wij hebben met heel veel plezier deze portretten gemaakt en hebben genoten van de verhalen en de gastvrijheid van onze modellen. En wellicht krijgt deze serie nog een vervolg” aldus Ineke.

De vijftien portretten van deze markante Laarders zijn van 1 november tot 9 december 2017 te zien in de (h)Artgalerij in het Brinkhuis in Laren NH. Entree is gratis.

Wanneer?

Vanaf Woensdag 1 november 2017 tot en met Zaterdag 9 december 2017

Dag Van Tot
Maandag 09:00 22:00
Dinsdag 09:00 22:00
Woensdag 09:00 22:00
Donderdag 09:00 22:00
Vrijdag 09:00 22:00
Zaterdag 11:00 17:00

Toegangsprijzen

Gratis toegang

Contactgegevens

Brinkhuis Laren

Brink 29
1251 KT Laren Nh

Brink Model.NdtrcItem.HouseNumber
1251 KT, Laren Nh