De Boedelwagen

Inkoop en verkoop van gebruikte- en nieuwe meubels, huisraad en woonaccessoires. Niet zo maar "kringloop", maar een gezellige winkel met gedekte tafels en mooie spullen.

Tweedehands meubels en woonaccessoires krijgen een tweede leven bij De Boedelwagen.

Tweedehands meubels

De tweedehands meubels, zoals banken, stoelen, tafels, kasten, verlichting en accessoires worden, soms na een kleine restauratie, weer verkocht in de sfeervolle winkel in Huizen. Reserveren kan via deze site, kijk voor meer informatie op de site bij Werkwijze.


Kringloopwinkel met goed doel

De Boedelwagen is niet zomaar een kringloopwinkel, maar een heerlijke plek om even te struinen tussen de knusse zithoeken, gedekte tafels en kasten gevuld met (nieuwe) accessoires. Vanwege het kringloopprincipe wisselt de collectie snel. Het is een winkel waar oog is voor de klant en de liefde voor tweedehands meubels voelbaar is. Het ondernemende echtpaar Chris en Sylvia Spilt heeft oog voor interieur en gevoel voor stijl. Zij kijken met andere ogen naar tweedehands meubels, huisraad en woondecoratie.

 

Het duurzame principe achter de kringloopwinkel spreekt hen erg aan. Bewust kiezen voor een tweede leven voor meubels en accessoires. Een deel van de winst van De Boedelwagen wordt afgedragen aan drie goede doelen: KiKa, Nationaal Ouderenfonds en Voedselbank Gooi en omstreken. 

Reserveren en brengen

Winkelen bij De Boedelwagen betekent kringloop kopen: een prettige prijs. Maar dan wel met een plus: extra service zoals thuis taxeren, haal-en brengservice (in overleg), reserveren via de website en niet te vergeten een sfeervolle winkel.

 

Kopen of reserveren


De Boedelwagen biedt de tweedehands meubels  aan in de winkel in Huizen, ’t Gooi. Daar is een groot deel van de collectie meubels en woonaccessoires te zien. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook de rubrieken banken, stoelen, tafels, kasten, verlichting en woonaccessoires op deze site. Daar staan nog meer brocante, vintage en retro, landelijke, moderne meubels en woonaccessoires.

 

De meubels en woondecoratie kunnen via de website gereserveerd worden door op een item te klikken en de gegevens in te vullen. Elk meubelstuk is uniek en wordt maar één keer aangeboden. Lees ook de Voorwaarden.

Brengservice

Die leuke brocante eettafel of die mooie landelijke kast gevonden? De Boedelwagen brengt het ook thuis! Bezorgen kost in Huizen en de Bijvanck 17,50 euro. Buiten Huizen en de Bijvanck zijn de kosten tot een straal van 100 kilometer:  0,95 cent per kilometer met een starttarief van 17,50 euro. Bezorgen daarbuiten is in overleg. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Praktische informatie

Belang
Belang nationaal
Winkel
Type winkel glas/porcelein,Keuken,kunst/antiek,Tweedehands artikelen,uurwerken,woninginrichting
Voorzieningen betaling
Betaalmogelijkheden Contant,PIN

Dag Van Tot
Dinsdag 09:30 18:00
Woensdag 09:30 18:00
Donderdag 09:30 18:00
Vrijdag 09:30 21:00
Zaterdag 09:00 17:00

Lindenlaan Model.NdtrcItem.HouseNumber
1271 AV, Huizen