Cosmo Hairstyling

De missie van Cosmo is even simpel als ingewikkeld. Wij willen heel Nederland elke dag laten stralen, vandaar ook ons motto: Shine all the time.

MISSIE

De missie van Cosmo is even simpel als ingewikkeld. Wij willen heel Nederland elke dag laten stralen, vandaar ook ons motto: Shine all the time.

Wij geloven in ambitie. In ambitie van mensen, van producten, maar zeker ook in ambitie van haar. Je haar laat zien wie je bent. En jij wilt het beste uit jezelf halen, nietwaar? Onze ambitie is het maximale uit haar te halen. Want het leven is te kort om erbij te lopen alsof het je niets kan schelen. We’re taking hair to the next level.

Dit doen we niet alleen door uitmuntend te zijn in ons werk en onze talenten te koesteren, maar ook doordat we de ambitie hebben het kapperslandschap in Nederland fundamenteel te upgraden. In Parijs, Londen en New York leeft er een haartraditie waarin we ons goed kunnen vinden. Daar is het heel normaal dat je je haar op kantoor laat doen, als dat je beter uitkomt. Dat je je kapsel af en toe een mini make-over geeft met een blowout in een Blow Dry Bar. Dat je jezelf een goede haircut, geweldige color en ultieme verzorging en styling gunt. Hair aware, heet dat. Dat is wat we willen voor Nederland. Waarom? Om de 10 seconden regel.

DE 10 SECONDEN REGEL

Wist je dat mensen binnen maximaal 10 seconden nadat ze je ontmoeten hun mening al over je hebben gevormd? You never get a second chance to make a first impression. Make it a good one.

VISION
UNLOCK THE POWER OF HAIR

Wij weten dingen over haar. Dingen die we willen delen. Want wij willen het beste voor haar. We volgen de trends op de voet en houden de ontwikkelingen op het gebied van vaktechniek, kleuring en verzorging elke minuut van de dag bij. En we laten ons continu inspireren door de beste mensen uit de fashion en hair business. With that knowledge, we unlock the power of hair.

MERKWAARDEN 

MODEBEWUST EN VERRASSEND 

Cosmo is altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied beauty & fashion. We kunnen niet anders, het zit in ons DNA. We zijn niet voor niets al jarenlang marktleider met ruim 80 salons in heel Nederland.

WERELDS EN TOONAANGEVEND

We love to make you look fashion fabulous. Maar we houden daarin ook rekening met de realiteit. De échte wereld, waarin je niet elke dag urenlang voor de spiegel doorbrengt. En dus zorgen we voor een perfecte vertaling van high fashion naar high street.

PERSOONLIJK EN GASTVRIJ

Wij zijn geen kapper in de klassieke zin van het woord. Wij zijn je persoonlijke hairguru. Je haarfluisteraar. Wij begrijpen je als geen ander. We willen weten hoe jij je leven leeft en hoe je kapsel daarin past. Hair to fit your lifestyle. Wij zorgen ervoor dat je haar jouw verhaal vertelt. En van binnenkomst tot je onze salon verlaat, geven wij je het gevoel dat je thuiskomt. Wij schenken je goede koffie in (of thee) en weten hoe je die drinkt. 
We care for you and for your hair.

Praktische informatie

Winkel
Type winkel Beauty,Kapper
Voorzieningen betaling
Betaalmogelijkheden Contant,Creditcard,PIN

Dag Van Tot
Maandag 08:30 18:30
Dinsdag 08:30 18:30
Woensdag 08:30 18:30
Donderdag 08:30 18:30
Vrijdag 08:30 21:00
Zaterdag 08:30 17:00

Kerkstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
1271 RM, Huizen