CornelisZ

Zeven dagen per week, op alle momenten van de dag van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat! Kom genieten van koffie met gebak, een heerlijke lunch, elke dag High Tea, een borrel met een straatje uit de hammenbar of kom gezellig dineren en nagenieten.

Zeven dagen per week, op alle momenten van de dag van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat! Kom genieten van koffie met gebak, een heerlijke lunch, elke dag High Tea, een borrel met een straatje uit de hammenbar of kom gezellig dineren en nagenieten. Op alle momenten van de dag ben je welkom. Je vindt CornelisZ middenin het Nautisch Kwartier Huizen, zeer centraal gelegen tussen de A1 en de A27 en hierdoor heel gemakkelijk te bereiken, zowel vanuit de Randstad als vanuit de Flevopolder. Er is ruime parkeergelegenheid en kom je met de boot, dan zijn er meerdere ligplaatsen beschikbaar in ’t Kolkje CornelisZ.

De mooiste producten
Bij CornelisZ werken we met de mooiste producten. Zo wordt de koffie gemaakt van Corsini koffiebonen. Caffè Corsini stelt zich één doel: koffiecultuur neerzetten als een levenswijze. We hebben een uitgebreid assortiment van awardwinning tea van Tea Forté. Gebak en patisserie; van heerlijke appelpunten tot een uitgebreide High Tea met de producten van meester-patissier Debailleul uit Brussel. En bieden we je topwijnen; van een Sauvignon Blanc uit Argentinië tot een Petrus.

Duurzame ingrediënten

Wij maken gebruik van duurzame ingrediënten. Zo hebben we ons eigen Evi brood, een puur ambachtelijk product gemaakt van onbespoten graan uit de Evian streek. Op onze kaart vind je verse Noordzeevis, waarbij door directe afspraken met vissers wij ervoor kunnen zorgen dat de laatste trek, de laatste vis van de dagvangst, voor ons is. De verse vis wordt met het seizoen mee gevangen en direct aangeleverd. Daarnaast hebben we Maas, Rijn en IJssel rundvlees op de kaart staan, een perfect stukje Hollands rundvlees met respect voor mens, dier en omgeving!

“Goed voor ‘t leven”

is een levenswijze en wij volgen die! We verstaan daaronder: zuinig met de aarde omgaan, met respect voor het leven! Alles kan niet ineens, maar wij zijn dagelijks bezig, stap voor stap, ons assortiment aan ingrediënten steeds aan deze levenswijze te toetsen en aan te passen. Daartoe hebben wij rechtstreeks contact met boeren, vissers en telers.

Duurzaam in bouw en beheer

Duurzaam is een doel! Talloze maatregelen zijn getroffen om een gebouw neer te zetten waarin een duurzame operatie kan plaatsvinden. Van lucht tot licht, van verwarming tot afval. Wil je het zelf ervaren, kom dan langs en beleef CornelisZ!

Praktische informatie

Lidmaatschappen
Lid VVV Ja

Dag Van Tot
Zondag 10:00 00:00
Maandag 10:00 00:00
Dinsdag 10:00 00:00
Woensdag 10:00 00:00
Donderdag 10:00 00:00
Vrijdag 10:00 01:00
Zaterdag 10:00 00:00

Vaarboom Model.NdtrcItem.HouseNumber
1271 GM, Huizen