Boerderij Hazenveld

Mini-camping, Bed and Breakfast, Groepsaccommodatie, Fietsverhuurbedrijf, Partylocatie of zaalverhuur

Mini-camping en Boertel Boerderij Hazenveld ligt temidden van de weilanden, naast ons kleinschalige melkveebedrijf. Vanuit uw tent of caravan kijkt u uit over de weilanden met onze koeien. Via knooppunten of met onze routes fietst u eenvoudig naar de rivier de Vecht of door het Groene Hart.         

Omgeving: Vakantie op de boerderij vlak bij Amsterdam en Utrecht
Boerderij Hazenveld mini-camping en B&B*** ligt te midden van de weilanden, naast ons kleinschalige melkveebedrijf. Centraal in Nederland, in het Groene Hart tussen Utrecht en Amsterdam. Vlakbij de autoweg A2 Utrecht-Amsterdam (7km) en A12 Utrecht-Den Haag (11 km). Vanaf onze boerderij bezoekt u eenvoudig Amsterdam, Volendam/Marken, Texel, De Afsluitdijk, de kaasmarkten van Gouda en Alkmaar, Den Haag, Kinderdijk en de Efteling. Ook het middeleeuwse centrum van Utrecht met het Dick Bruna Huis, het Rietveld Huis en het Nationaal Museum Speelklok zijn uw bezoek zeker waard (12 km)

Boertel:
De luxe van een ***hotel (B&B) op de boerderij! Wilt u dit ook ervaren? Kom dan eens slapen in een van onze drie gastenkamers op de eerste verdieping. Ruime, warm ingerichte (familie)kamers, lekker lange boxspring bedden. Iedere kamer met eigen badkamer, waarin douche en toilet; airco, een zitje bij de flatscreen TV/DVD, een eettafel met internetaansluiting, toeristische informatie en koffie/thee faciliteit. Naar wens richten we de kamers in voor 1-5 personen. Gezamenlijk maakt u gebruik van onze volledig ingerichte gastenkeuken. Ontbijten? Aan u de keuze! Alleen verse broodjes bestellen? Of wilt u een klein ontbijt, geserveerd aan tafel? Of bent u echt uit en kiest u voor ons uitgebreide, smakelijke streekontbijt (buffet)?

Studio Ot en Sien:
Op de begane grond bevind zich deze studio (1-2 personen) met eigen terras. Een heerlijk plekje om een korte vakantie door te brengen! Net als in de kamers vindt u in de studio lekker lange boxspring bedden. Een eigen badkamer met regendouche en een kitchenette met magnetron geven u alle gemak. Natuurlijk staat ook hier een flatscreen TV met DVD speler met Dvd’s. Koffie , thee en toeristische informatie zijn aanwezig.

Van oktober tot Pasen 2016 hebben wij een speciale winteractie voor onze studio Ot en Sien: Midweek maandag/vrijdag 4 nachten voor € 260. Ook is onze ‘Boerenschuur’ weer te huur van oktober tot april voor vergaderingen eventueel in combinatie met onze 4 kamers.

Groepsaccommodatie:
Voor een familie- of vriendenweekend is het mogelijk de gehele accommodatie op de eerste verdieping te huren (14 personen). U beschikt als groep tevens over een gezellige huiskamer waarin een koffiekeuken en vaatwasser. Met de studio erbij kunt u met maximaal 16 personen komen slapen. Mini-Camping (23 plaatsen): We proberen het onze campinggasten zo goed mogelijk naar de zin te maken. Ruime plaatsen, veelal met polderzicht. Een licht verharde plaats voor uw voortent, een aantal echt verharde plaatsen voor zware caravans of campers ( 4 plaatsen).

Comfortplaatsen: elke plaats beschikt over elektra- (6 kWh), water- en vuilwater aansluiting. Mooi, (vloer)-verwarmd sanitair met ruime douches, dat een aantal keren per dag wordt schoongemaakt. Voor tentkampeerders staan er picknicktafels en is er een trekkersveld. De camping is helemaal autovrij, uw caravan wordt met de tractor op z’n plek gezet. Onze 'Boerenschuur', binnendoor bereikbaar vanaf de groepsaccommodatie is extra te reserveren als u gasten wilt ontvangen. Maar ook als extra grote huiskamer, vergaderruimte, oefenruimte voor toneel, kookworkshop of samen kokkerellen (dubbele keuken) etc.

Overig:
Fietsenstalling en fietsverhuur voor de gasten. Wasserette. Veel toeristische informatie en veel eigen fiets- en wandelroutes beschikbaar.

* Camping open 1 april-1 oktober Camperplaatsen gehele jaar open Vergader/workshop accommodatie 'Boerenschuur' 1 oktober-1 april open

Contactgegevens

Boerderij Hazenveld

Laag-Nieuwkoop 36
3628 GC Kockengen
www.boerpiet.nl info@boerpiet.nl T 06 23077115
T 030 666 3372

Laag-Nieuwkoop Model.NdtrcItem.HouseNumber
3628 GC, Kockengen

Extra informatie

Voorzieningen gehandicapten
ITS geclassificeerd Nee
Toegankelijk voor gehandicapten Nee
Aangepast voor gehandicapten Nee
Voorzieningen voor blinden en slechtzienden Nee
rolstoeltoegankelijk toilet Ja
Rook en Dier-vrij (ivm Cara) ja
rolstoel (op aanvraag) beschikbaar Nee
gehandicaptenparkeerplaats Ja
Hulphond toegestaan Ja
Toelichting toegankelijkheid camping niet ingericht voor invaliden. Kamers niet toegankelijk voor invaliden. Boerenschuur wel, voor vergaderingen ed.
Lidmaatschappen
Lid VVV Ja