Barts Media Run Hilversum

Om geld in te zamelen voor alle Bikkels is de Barts Media Run in het leven geroepen. De Barts Media Run zal in zijn geheel over het MediaPark lopen.

Het parcours loopt over het MediaPark langs de verschillende omroepgebouwen en decorhallen. Door studio's en andere typische omroep en televisie bezienswaardigheden.

De start van de 5 kilometer is vanaf parkeerdek A. De aanvangstijd wordt nog bekend gemaakt. De finish van de 5 kilometer is op parkeerdek A. Als je over de finish bent gekomen krijg je van ons een flesje drinken. De start van de 10 kilometer is vanaf parkeerdek A. De aanvangstijd wordt nog bekend gemaakt. De finish van de 10 kilometer is op parkeerdek A. Als je over de finish bent gekomen krijg je van ons een flesje drinken.

De prijsuitreiking vindt uiterlijk plaats om 16:10 of eerder als de laatste renner over de finish is gekomen. Er zijn prijzen voor de eerste 3 individuele lopers bij de mannen én bij de vrouwen. En er zijn prijzen voor de eerste 3 groepen.

Je kan de Barts Media Run op verschillende plekken volgen. Langs alle buitenlocaties bestaat de mogelijkheid om de renners aan te moedigen. Bij enkele binnenlocaties is er beperkte ruimte om te kijken.
Inschrijven: http://www.bartsmediarun.nl

Praktische informatie

Zondag 27 mei 2018

Media Parkboulevard Model.NdtrcItem.HouseNumber
1217 WE, Hilversum